KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
  |  Dutasteride
Avodart, 0-5mg/tab (30 tabs), GSK

Avodart

0-5mg/tab (30 tabs)
GSK
|
654,00 kr

Antal :   

dutasteride (avodart)

Mycket populärt hos användare som lider av håravfall på grund av anabola steroider, erbjuder dutasterid betydande fördelar för många användare på grund av dess hämning av 5a-reduktasenzym och DHT-hämning. Eftersom rättsmedel är mycket sällsynta för dessa ändamål, blir dutasteride allt populärare. Allt du behöver veta är här:

allmän information om dutasteride (avodart)

Den aktiva substansen dutasterid är en 5a-reduktashämmare som blockerar omvandlingen av testosteron till det mer effektiva dihydrotestosteronet.

Idrottare som klagar över dihydrotestosteron-relaterade biverkningar såsom håravfall, fet hud, akne och prostatatillväxt under intaget av steroider drar nytta av effekten av denna aktiva substans. Medan den första 5a-reduktashämmaren finasterid på marknaden bara blockerar en del av 5a-enzymet som är ansvarigt för prostatatillväxt och håravfall, blockerar dutasterid det kompletta enzymet, som har en positiv effekt på huden. Därför tar idrottare som också klagar över fet hud, såväl som akne, dutasterid.

effekter av dutasterid (avodart)

Den aktiva substansen dutasterid, som nämnts ovan, blockerar det fullständiga 5a-reduktaset, så att varken håravfall, prostatatillväxt, fet hud eller akne under en steroidkur med parallellt intag av dutasterid är ett problem.

dosering av dutasterid (avodart)

Den relativt låga dosen som krävs för dutasterid är också mycket positiv. Eftersom finasterid måste doseras med 1-5 mg per dag, med mindre effekt, räcker 0,5 mg dutasterid varje dag. Det har också visats att denna dos reducerar DHT-serumnivån i serum med ungefär 85% under den första veckan efter administrering, och efter 6 månader är den väl över 90%. Dutasterid har också en betydligt längre halveringstid med 3-5 veckor kontra 6-8 timmar i finasterid.

biverkningar av dutasterid (avodart)

De kända biverkningarna förknippade med dutasterid inkluderar impotens, förlust av libido, gynekomasti och även delvis ejakulationsstörningar. Dessa är emellertid reversibla och förekommer hos mindre än 6% av användarna.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!