KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Aquabol 100, 100mg/ml (5 amp), Shree Venkatesh

Aquabol 100

100mg/ml (5 amp)
Shree Venkatesh
|
284,00 kr

Antal :   

testosteronsuspension och bas

Testosteronsuspension är i princip testosteron utan ester kopplad till den. Det kommer snabbt in i ditt system och ger utmärkta effektvinster för ett träningspass. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om testosteronsuspension

Medan bilder vanligtvis kan vara mer smärtsamma, är det stöd som testosteronsuspension kan ge ett träning otroligt !! Nackdelen med detta är att du måste injicera ofta eftersom det inte finns någon bärare för hormonet och det är snabbt in och ut ur dig. Tja, de flesta killar föreslår injektion av detta varje dag eller till och med två gånger om dagen, men jag har aldrig använt det på detta sätt. Från min erfarenhet av suspension, så länge jag använde ett långt kedjetest bakom det, kunde jag bara använda det på träningsdagar och jag skulle injicera det en timme före träningen. För bästa resultat ska testsuspensionen användas i minst 6 veckor.

Den goda delen om suspension är när du injicerar 100 mg, du kan satsa på att ditt system får varje 100 mg eftersom det inte finns någon ester eller konverteringsprocess med det.

Den dåliga sidan är vattenretention och östrogenbiverkningar som gyno kan vara mycket mer troligt. Du vill använda något lite kraftfullare än Nolvadex med det. Jag skulle använda Arimidex med det och jag skulle gå 1 mg / dag Arimidex bara för att vara på den säkra sidan. fjädring finns i en vattenbaserad och oljebaserad version. Jag skulle välja en oljebas om det är möjligt, eftersom skott tenderar att skada mindre med det. Om du har en vattenbaserad version, föreslår jag att du klipper den med olja, till exempel B-12. Sprutan ser lite konstig ut med separationen av vatten och olja, men den är perfekt att injicera med den.

Som nämnts ovan kommer du att vilja använda ett långverkande test bakom det. 500 mg / vecka testosteronscypionat eller enantat skulle vara ett bra val. / Jag skulle utföra denna cykel under 10 veckor under användning av testsuspensionen under de första 6 veckorna under cykeln. Testavstängning är en gemensam kombination av MMA-krigare för att snabbt börja aggression och intensitet, och du bör också märka en jävla bra spark i dina träningspass med det. Jag skulle inte använda fjädring om du skär, det är bättre för snabba massa / kraftcykler.

dosering av testosteronsuspension

Steroid nybörjare använder inte testosteron suspension. För muskeluppbyggnaden här skulle ett depå testosteron eller det kortverkande testosteronpropionatet vara ett mycket bättre val.

Hobby- eller fritidsbyggnadsbyggare är inte heller lämpliga kandidater för testosteronsuspension. Testosteron-enanthat eller propionat bör också föredras i denna grupp människor.

Endast i undantagsfall kan testosteronsuspensionen appliceras på kort sikt så som t.ex. att bryta en tränings- eller utvecklingsplatå. I detta fall är en daglig injektion av 50-100 mg under en maximal period på 4 veckor möjlig.

Men samma effekt kan också uppnås med testosteronpropionat.

Testosteronsuspension används också knappast i professionell kroppsbyggnad. Endast idrottare som inte har tillgång till testosteronpropionat kan använda testosteronsuspension under de senaste fyra veckorna före ett mästerskap. För att stödja lagring av glykogen under kolhydratuppladdningsfasen strax före en tävling föredras insulinet idag vid profibodybuilding. Trots det kan de bästa resultaten i form av glykogen-superkombination uppnås när idrottaren kombinerar insulinet med den extremt snabbverkande testosteronsuspensionen. Den som efter en kolhydratrik måltid kombinerar 10 I.E. kortverkande insulin med 25 mg Testosteron Aqueus-suspension kommer att uppnå en otrolig glykogenlagringseffekt. Denna kombination, tyvärr glömd, är också extremt effektiv i uppbyggnadsfasen när den används i kombination med en kolhydratrik måltid efter träning. Detta påskyndar den fysiska förnyelsen kraftigt och musklerna upplever ett ovanligt utbuktande och tjockt utseende.

Kvinnliga kroppsbyggare kan injicera Testosteron Aqueus-suspension i en dos av 25 mg per dag under de senaste två veckorna före en tävling för att förbättra den totala muskelhårdheten samtidigt som muskelvolymen hålls hög i den sista fasen av kosten.

Eftersom Testosteron Aqueus-suspensioner har en snabb och kraftig hämmande effekt på endogen testosteronproduktion, bör manliga idrottare som har använt denna steroid i mer än tre veckor börja med en intensiv eftercykelterapi med klomifen och / eller tamoxifen.

  • veckor 1-6: 100 mg testsuspension en timme före träning på träningsdagar
  • veckor 1-10: 500 mg / vecka testosteronscypionat eller testenantat

efter cykelterapi

100 mg / dag Clomid dagar 1-10 (2 veckor efter det senaste testskottet),? mg Arimidex per dag under 4 veckor, börjar med dagen efter det senaste skottet och 2 veckor i Clomid-terapi. Om du bestämmer dig kan du fortsätta med Arimidex på? mg / dag under Clomid-användningen (du kan göra detta med varje cykel). Även om det inte är nödvändigt, skulle detta vara en misslyckad metod för att förhindra en eventuell östrogenreaktion som kan uppstå efter 2 veckors användning av Clomid. Även om det inte är nödvändigt för vissa, kan andra finna detta fördelaktigt.

biverkningar av testosteronsuspension

Biverkningar av testosteronsuspension inkluderar: enorm ökning av aggression, fet hud, akne, stor vattenretention och möjlig gynekomasti. Du vill definitivt inkludera Arimidex med det. Nolvadex är inte tillräckligt stark här, gå med Arimidex.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!