KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Andriol Testocaps, 40mg/tab (60 tabs), MSD

Andriol Testocaps (Undestor Testocaps)

40mg/tab (60 tabs)
MSD
|
545,00 kr

Antal :   

testosteronundekanoat (andriol)

Populära bland alla som är rädda för sprutor eller letar efter en stark oral steroid eller en oral testosteronvariant. De levereras väl med Andriol, testosteronundekanoatet. Allt du behöver veta om detta är här:

allmän information om testosteronundekanoat (andriol)

I Andriol med den aktiva substansen testosteronundekanoat är det ett oralt testosteronpreparat, som togs fram av företaget Organon på marknaden i början av åttiotalet. Doseringsformen av Andriol skiljer sig från alla andra kända doseringsformer av anabola androgena steroider. Eftersom oralt administrerat testosteron nästan fullständigt förstörs under det så kallade första passet av levern och 17-alfa-alkylerad metyltestosteron är stabilt när det tas oralt, men levern har varit mycket belastad, var något nytt tänkt. Testosteronmolekylen var försedd med en lång undekanoatester, varigenom den resulterande testosteronundekanoatmolekylen blev mycket löslig i fett. Detta testosteronundekanoat upplöses i ricinolja och fylls i gelkapslar. När det tas oralt absorberas det fettlösliga testosteronundekanoatet i tunntarmen via lymfsystemet och kringgår således den förstörande första passagen genom levern. Efter det att testosteronundekanoatet har anlänt till blodomloppet avlägsnas estern och fritt cirkulerande testosteron kvarstår.

effekter av testosteronundekanoat (andriol)

På papperet kan Andriol se ut som den perfekta anabola androgena steroiderna. Andriol är inte leverskadligt eftersom den aktiva substansen testosteronundekanoat inte är 17-alfa-alkylerad, den behöver inte injiceras och den innehållande aktiva substansen testosteron är känd för sin goda muskelbyggande effekt. I praktiken är biotillgängligheten hos testosteron som tillhandahålls i form av Andriol mycket låg, så att jämfört med injicerat testosteron eller 17-alfa-alkylerad metyltestosteron krävs enorma mängder oralt tillhandahållet testosteronundekanoat för att nå halva passerbara aktiva substansnivåer. Vid doser upp till 240 mg testosteronundekanoat, i praktiken, även i fallet med steroid-nykomlingar, är knappast någon effekt synlig. Även vid doser som sträcker sig från 320 till 400 mg testosteronundekanoat per dag rapporterar nybörjare endast måttliga massvinster, vanligtvis från 5 pund under en period av 6 veckor. Om vi ​​nu tar hänsyn till det höga priset på en sådan Andriol-dos, som ligger i intervallet tio gånger per vecka injektion av 250 mg testosteron-enanthat, vilket antagligen motsvarar 400 mg Andriol dagligen.

dosering av testosteronundekanoat (andriol)

Om du trots allt är övertygad om att uppnå en minimal anabola effekt genom oral intag, finns det några andra punkter som bör observeras med Andriol. Enligt en kurskurva når nivån av aktiv substans i testosteronet i blod sitt maximum efter cirka 2 timmar och sjunker sedan till noll igen under 8 till 10 timmar. Detta förklarar varför i praktiken de bästa resultaten uppnås när alla 3 till 4 timmar av 80 mg Andriol tas. Längre intervall skulle leda till alltför stora fluktuationer i testosteronnivåer. Ett annat problem är att lymfsystemets förmåga att absorbera testosteronundekanoat varierar mycket från person till person, vilket kan resultera i att mycket olika individuella doser är nödvändiga.

biverkningar av testosteronundekanoat (andriol)

Med Andriol går rykten envist att detta inte har några biverkningar och inte heller undertrycker kroppens testosteronproduktion. Men med hänsyn till att den aktiva substansen i Andriol endast är en annan form av testosteron, bör lekman omedelbart inse att Andriol potentiellt har samma biverkningar som något annat testosteronpreparat. Det faktum att i praktiken endast sällan observeras sådana biverkningar är det nästan säkert att testosteronnivåerna som uppnås genom intaget av Andriol i kroppen är så små att de endast kan orsaka minimala biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!