KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
Andarine S-4, 25mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Andarine S-4

25mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
850,00 kr

Antal :   

andarin (s-4)

Andarine S4 är känd som den starkaste och mest populära komponenten i en SARM-stack som syftar till att bli av med så mycket kroppsfett som möjligt. Förutom GW-501516 eller LGD-4033 har den mycket potenta egenskaper som påverkar ämnesomsättningen, men verkar mycket starkare på den. Den mest effektiva är alltid kombinationen av Andarine S4 med andra SARM. Allt du borde veta om detta ämne kan du hitta här:

allmän information om andarine s-4

Andarine S4 är en forskningskemikalie som tillhör gruppen SARMs, de selektiva androgenreceptormodulatorerna. Det kan binda till androgenreceptorerna, liksom anabola steroider. Skillnaden är dock att de anabola och androgena processerna inte orsakas av androgenerna i sig, utan av SARM i sig.

effekter av andarin s-4

Fördelen med att använda Andarine S4 i jämförelse med anabola steroider som testosteron är att användaren inte behöver oroa sig för tillväxten av annan muskelvävnad än skelettmuskeln. Detta innebär att till exempel ingen tillväxt av hjärtmuskeln orsakas, vilket kan vara fallet med anabola steroider. I USA används Andarine S4 i medicin, till exempel för att motverka prostatatillväxt, för att bekämpa muskelsvikt och för att lindra osteoporos.

Andarine S4 är en oral produkt som hjälper till att bygga upp fettfri muskelmassa. Muskelvävnadens volym befordras också. Många använder Andarine S4 för att undvika användning av anabola steroider och fortfarande uppnår sin fulla potential. En mycket populär faktor som talar för tillämpningen av Andarine S4 är de starka fettförbränningsegenskaperna. Enligt användare är Andarine S4 i rätt kombination och dos mycket nära effekten av anabola steroider som Winstrol och Anavar. Dessa steroider är inte för speciell muskeltillväxt, utan för starka fettförbränningsegenskaper. Den största fördelen här tillskrivs återigen Andarine S4, eftersom den inte har några betydande biverkningar jämfört med de nämnda steroiderna. Den anabola komponenten kan hänföras till de ursprungliga effekterna av SARMs. Eftersom Andarine S4 binder till androgenreceptorerna resulterar detta i en anabolisk aktivitet i muskelvävnaden, vilket i sin tur leder till en radikalt ökad proteinsyntes och orsakar muskelväxten över genomsnittet.

dosering av andarine s-4

Den typiska dosen av Andarine S4 är 50 mg dagligen under en period av 6-8 veckor. För att undvika biverkningar måste intagsschemat 5/2 följas. Detta innebär att användaren tar 50 mg Andarine S4 dagligen i 5 dagar och sedan pausar i 2 dagar. Därefter utförs ytterligare bearbetning. Som förklarats ovan är kombinationen med GW-501516 och / eller LGD-4033 användbar för att uppnå maximal effekt.

biverkningar av andarine s-4

Den vanligaste biverkningen av Andarine S4 är försämringen av synen under intaget. För detta ändamål användes intagsschemat 5/2 för att motverka dessa biverkningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!