KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)
  |  Anastrozol
Anastrozole, 1mg/tab (50 tabs), Genesis

Anastrozole

1mg/tab (50 tabs)
Genesis
|
436,00 kr

Antal :   

anastrozol (arimidex)

Många ämnen som klomifen och även tamoxifen används huvudsakligen för att hämma eller till och med blockera östrogenproduktion i eftercykelterapi, den så kallade PCT, och samtidigt för att starta om testosteronproduktionen. När det gäller Arimidex (anastrozol) är det emellertid också ett mycket kraftfullt botemedel vid behandling efter cykel. Emellertid används det ofta under sterkt doserade steroidkurer för att hämma både östrogenproduktion och blockera aromatas, dvs omvandling från fritt testosteron till östrogen. Detta förhindrar främst östrogeninducerade biverkningar. Allt du borde veta om detta ämne är här:

allmän information om anastrozol (arimidex)

Arimidex (anastrozol) är ett ämne från den tredje generationen av selektiva aromatashämmare och används främst för medicinska ändamål hos patienter med bröstcancer. Effekten av Arimidex (anastrozol) beror på den partiella blockeringen av det så kallade aromatasenzymet, som i normalt fall omvandlar testosteron till östrogen, vilket främjar till exempel vattenretention, akne, gynekomasti, humörsvängningar och även tumörtillväxt . Den radikala minskningen av östrogennivån hjälper till att motverka dessa biverkningar och förhindra att de uppstår. Idrottare använder Arimidex (anastrozol) främst för att förhindra aromatas från anabola steroider. Inom detta område är Arimidex (anastrozol) extremt effektiv.

effekt av anastrozol (arimidex)

Det har visats att doseringen av 1 mg Arimidex (anastrozol) redan kan sänka östrogennivån med 70%. Vid en daglig dosering av 1 mg under 14 dagar kan till och med en reduktion på 80% uppnås. Även efter intagets slut kan en kraftigt reducerad östrogennivå fortfarande upptäckas efter 6 dagar. I kombination med medelstarka till starka aromatiserande steroider, som till exempel testosteron-enanthat, kan biverkningar såsom exempelvis ökat fett och vattenretention förhindras eller undvikas. Även om användningen här är effektiv och användbar bör den övervägas noggrant, eftersom en fullständig eliminering av östrogenproduktionen också har nackdelar på grund av att östrogen också har anabola komponenter. Detta kan också leda till minskad muskeltillväxt. Dessutom främjar östrogenet tillväxthormonproduktion och är också involverat i bildandet av IGF-1. Dessutom har östrogen positiva effekter på kolesterol och kalciumnivåer. Av dessa skäl, särskilt den minskade vattenlagringen, rapporterar användare av Arimidex (anastrozol) ofta ledvärk.

På grund av de nämnda orsakerna bör det också beaktas i fallet med hjälp av steroider att östrogenproduktionen inte är helt blockerad, eftersom en lätt hämning av aromataszymet vanligtvis är tillräckligt för att undvika östrogeninducerade biverkningar.

När det gäller en diet eller en tävlingsberedning är detta dock annorlunda. Eftersom östrogener främst främjar lagring av fett i problemzonerna är det här fördelaktigt att uppnå en fullständig hämning av aromataszymet eller östrogenproduktionen. Som regel kombineras Arimidex (anastrozol) med tamoxifen för att förhindra bildning och bindning av återstående östrogen till respektive receptorer. Efter avslutad tävlingsfas reduceras sedan dosen av Arimidex (anastrozol) under en längre tid, eftersom en återhämtning ofta inträffar vid snabb avbrott.

Dessutom förändras förhållandet östrogener till androgener i kroppen, vilket återspeglas i en ökad hårdhet och definition.

dosering av anastrozol (arimidex)

Idrottare som vill ha fullständigt undertryckande av östrogen använder i allmänhet 1 mg per dag. Som redan nämnts är denna dos endast meningsfull i en diet eller för en tävlingsberedning, eftersom anabola mekanismer påverkas här. För massörer, i vilka aromatas av steroider ska förhindras, utan att det påverkar anabola komponenter, är det redan 0,5-1 g tillräckligt varannan dag. Beroende på syftet kan halveringstiden på 40-50 timmar användas.

Arimidex (anastrozol) kan tas mellan eller i kombination med måltiderna, eftersom de har liten effekt på den aktiva substansen.

biverkningar av anastrozol (arimidex)

När det gäller biverkningarna är det framför allt kända värmevallningar, trötthet, huvudvärk, depression, sömnstörningar, försämring av kolesterolvärdena, ledvärk på grund av den störda kalciummetabolismen och en ökning av levervärdena.

avbrott av anastrozol (arimidex)

När Arimidex (anastrozol) avbryts är det viktigt att minska doseringen stegvis, till exempel från 1 g till 0,5 g till 0,25 g, och att förlänga intervallen (1-3 dagar). Om Arimidex (anastrozol) snabbt avbryts orsakas en snabb ökning av östrogennivån, vilket resulterar i en stark rebound.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!